Treća futsal liga „Jug“, Rosulja – Gvozdeni Puk 5:6

ROSULJA 2018 – GVOZDENI PUK 5:6 (0:4)

Vlasotince, SRC „Vlasina“, bez publike , sudije : Dejan Stajić i Danijel Ristić obojica iz Vranja, strelci : Anđelković u 33.i 38. N.Stojanović 36. i 38. Cvetković u 37. za Rosulju , Stojanović u 5. i 14. Đačanin u 9. i 20. Bogdanović u 34. Pešić u 39. za Gvozdeni Puk. Crveni karton: N.Stojanović

Rosulja 2018 : D.Stojanović, N.Stojanović, Kostić, Vidojević, Ilić, Stanković, Anđelković, Mitić, S.Stojanović, Jovanović, Lazarević, Cvetković, Stojiljković.

Gvozdeni Puk : Stojković, Dragišić, Pešić, Stojanović, Vasić, Stefanović, Vučković, Đačanin, Tasić, Bogdanović, Radenković, Mitrović.

Spremali su se Vlasotinčani da zaustave ekipu Gvozdenog Puka , lidera prvenstva u trećoj ligi „Jug“, ali je to ostala samo pusta želja jer ukupni utisak je da su Nišlije bolji i čini se u ovom trenutku kvalitetniji rival. Gosti su prvi deo utakmice rešili u svoju korist visokim vođstvom od četiri gola prednosti. U drugm delu igre Rosuljci su krenuli na sve ili ništa, zamenili golmana igračem, usledila je serija od pet pogodaka dok su gosti još jednom pogodili mrežu Vlasotinčana i u poslednja dva minuta ušlo se sa poravnanim rezultatom 5 : 5. Čini se da su Rosuljci bili zadovoljni bodom pa su opet vratili golmana čime su izgubili na ubojitosti. Već grogirani gosti su iskoristili ovaj potez domaćina, malo se konsolidovali i minut pre kraja iskoristili jednu grešku Rosuljaca i preko Pešića opet došli u vođstvo i na kraju ovojili ceo plen što ih je učvrstilo na vodećoj poziciji 3. lige.

Updated: 12/03/2021 — 15:10