Rukomet, Prva liga Istok žene- grupa A, ŽRK Vlasotince – Mladost 19:17

VLASOTINCE – MLADOST 19:17 (9:8)

Vlasotince, SRC „Vlasina“ , bez publike, sudije : Stefan Petković (Leskovac) i Vladan Mitić (Niš) , sedmerci : Vlasotince 5(5) , Mladost 3(3) , isključenja : Vlasotince 14, Mladost 10 minuta.

Vlasotince : Milošević, Grozdanović 3, S.Mitrović, Spasić, Stefanović, J.Nikolić, Smiljković 3, Đorđević, Stanojević 1, Milenković 5, M.Mitrović, Ranđelović 5, Lazarević, Cvetković 2, L.Nikolić.

Mladost : Mitrović, Dimitrijević, V.Ilić, A.Šejić 6, Đorđević 1, Dinić 2, Antić, Z.Šejić 1, Simonović 7, Maksimović, Novičić, K.Ilić, Lazić, Todorović.

Igračica utakmice : Miljana Grozdanović (Vlasotince)

U jednom od derbija kola, Vlasotinčanke i gošće iz Kuršumlije odigrale su zanimljivu i borbenu utakmicu u kojoj je pobeda pripala domaćim igračicama koje su pokazale da su jedna od najboljih ekipa u ligi. Uglavnom se igralo na gol – dva prednosti za domaće rukometašice dok su Mladostašice jurile tu prednost, dolazile do izjednačenja, a u 23. minutu i povele sa 6:5 i to je bilo jedino njihovo vođstvo.

Desetak minuta pre kraja utakmice vlasotinačke rukometašice su imale i 4 gola prednosti i sigurno privele utakmicu kraju i sada imaju dva boda manje od vodeće ekipe Vranja koja ima utakmicu više od Vlasotinčanki.

Updated: 14/03/2021 — 22:20