Novčane nagrade učenicima, studentima i mladim talentima

Učenicima generacije u osnovnim i srednjim školama, studentima i mladim talentima vlasotinačke opštine predsednik Zoran Todorović uručio je, na Dan studenata, rešenja o dodeli jednokratne novčane nagrade. Njih 44-oro ispunilo je uslove konkursa.

Petoro učenika generacije u osnovnim školama dobilo je po 10.000 dinara, troje učenika generacije u srednjim školama i troje mladih talenata po 20.000 dinara, a 30 studenata prvog i drugog stepena i troje doktoranata dobilo je po 30.000 dinara. Ova podrška lokalne samouprave nije velika, ali nadam se da vam znači, rekao je predsednik opštine Zoran Todorović.

-Znanje je vaše oružje i oruđe u životu. Njime ćete se boriti za svoje mesto pod suncem, a ja se nadam i činim sve što mogu da vi vaše mesto pod suncem vidite u Vlasotincu. Želim da vam poručim da su vam vrata predsednika opštine i uopšte, vrata lokalne samouprave, uvek otvorena – da razgovaramo, razmenimo mišljenja ili rešimo neki od problema ukoliko smo u mogućnosti – poručio je prvi čovek vlasotinačke opštine učenicima i studentima.

On je naglasio da će sredstva na račune dobitnika leći najkasnije u ponedeljak.